علیرغم نظارت ناظرین آموزش و پرورش و بهداشت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس، برای اطمینان بیشتر بهتر است خانواده ها، والدین و بخصوص انجمن اولیاء و مربیان مدارس نیز بر رعایت مسائل بهداشتی فرزندان خود در مدرسه نظارت داشته باشند

یزد فردا: به گزارش رفسنجان فردا، علیرغم نظارت ناظرین آموزش و پرورش و بهداشت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس، برای اطمینان بیشتر بهتر است خانواده ها، والدین و بخصوص انجمن اولیاء و مربیان مدارس نیز بر رعایت مسائل بهداشتی فرزندان خود در مدرسه نظارت داشته باشند که شامل

۱- حداقل فاصله بین دانش آموزان از هرطرف یک و نیم متر باشد.
مدرسه باید قبل از حضور دانش آموزان با چیدمان صحیح میز و صندلیها این فاصله را ایجاد نماید.

۲- هنگام فاصله گذاری، دانش آموز تسلط کامل برتخته داشته باشد و در جای نامناسب مثل زیر پنجره که امکان آسیب دیدن در برخورد با پنجره و یا تابش مستقیم نور افتاب به چشم دانش آموز باشد قراد نگیرد.

۳- تعداد دانش آموزان هر کلاس با توجه به شرایط و وسعت کلاس نباید بیش از نیمی از دانش اموزان باشد و برحسب شرایط و با رعایت فاصله و شرایط برخورداری دانش آموز از فضای مناسب این تعداد به یک سوم وحتی کمتر نیز کاهش یابد.

۴- کلاسها و سرویسهای بهداشتی مجهز به سطل زباله پدالی دردار باشند و زباله ها به نحو صحیح جمع آوری شوند.

۵- فاصله اجتماعی در سالن مدرسه، حیاط و... نیز رعایت شود و از همزمانی حضور دانش آموزان در زنگ تفریح جلوگیری شود.

۶- بوفه، آبسردکن و آبخوریها جمع آوری شده باشند.

۷- بستن سرویس بهداشتی مدارس به بهانه عدم امکان نظارت به هیچ عنوان صحیح نیست.

۸- سرویس بهداشتی مجهز به دستمال کاغذی و لوله کشی صابون مایع سالم بوده و مخزن آن پر باشد.

۹- گیت و تونل ابزار مناسبی برای ضد عفونی نیست و مدرسه باید دارای دستگاههای مخصوص پدالی یا ابزاری که محلول ضدعفونی را به دست دانش آموز اسپری میکند باشد.

۱۰- مدخل ورودی راهروها و سرویسهای بهداشتی اسپری های حاوی محلول ضدعفونی نصب شده باشد.

۱۱- کلاس دارای پنجره و تهویه مناسب باشد و پنجره ها باز باشند.

۱۲- اگر فرزند شما دارای بیماریهای زمینه ای مثل بیماری قلبی، آسم، فشارخون، دیابت و چاقی (BMIبالای 30) و یا دارای نقص سیستم ایمنی و همچنین معلولیت است شرکت در کلاس حضوری برایش مناسب نیست و باید شرایط آموزش غیر حضوری فراهم شود.

۱۳- سطوح میز و صندلی ها و کف کلاس و سرویسهای بهداشتی به طور مرتب و علی الخصوص بین شیفت ها حتما گند زدایی شده باشند و در هنگام گند زدایی باید کلاس خالی از دانش آموز بوده، درب و پنجره ها باز باشد و بعد از خشک شدن کلاس، دانش آموز در کلاس حضور پیدا کند.

۱۴- گند زدایی به روش صحیح باشد و بوی مواد دانش آموز را اذیت نکند.

۱۵- مدت زمان حضور در مدرسه بیش از ۲ساعت و مدت زمان حضور در هر کلاس بیش از ۳۵ دقیقه نباشد.

۱۶- همه دانش آموزان و کادر مدرسه از ماسک استفاده نمایند.

۱۷- اجبار دانش آموزان و خانواده ها به بهانه های مختلف مثل کم کردن نمره و.... جهت حضور در کلاس خارج از دستورالعمل وزارت بهداشت و آموزش و پرورش است.

  • نویسنده : رفسنجان فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا